مقالات

Bypass در یو پی اس چه کاربردی دارد؟

زمانی که دستگاه یو پی اس در وضعیت های اضافه بار، صاعقه، افزایش ولتاژ بیش از حد مجاز تعین شده، اتصال کوتاه در مصرف کننده، افزایش بیش از حد دمای دستگاه ویا تعمیر قرار گیرد، نمی تواند انرژی الکتریکی لازم برای تغذیه مصرف کننده را تامین کند در این صورت یو پی اس با ایجاد مسیری جایگزین انرژی الکتریکی مورد نیاز مصرف کننده را تامین میکند به این مسیر در اصطلاح bypass می گویند.

در حقیقت در مسیر bypass ورودی مستقیما به خروجی متصل می گردد.

انواع bypass

  • بای پس دستی
  • بای پس اتوماتیک

بای پس اتوماتیک: هنگامی که در دستگاه به هر علتی خطایی رخ می دهد (اضافه بار، اتصال کوتاه، صاعقه و …) دستگاه به صورت اتوماتیک به منظور حفاظت، مسیر bypass را جایگزین مسیر اصلی میکند در این صورت دستگاه در حالت بای پس اتوماتیک قرار می گیرد.

بای پس دستی: عموما در دستگاه های یو پی اس توان بالا یک کلید به صورت دستی به نام manual bypass قرار دارد که کاربر به راحتی به وسیله آن میتواند به دستگاه، فرمان bypass دهد.

بای پس دستی زمانی استفاده میشود که لازم است دستگاه به صورت کامل به منظور تعمیر،تعویض قطعات،سرویس و… از شبکه خارج شود و مسیری جهت تامین انرژی الکتریکی مصرف کننده جایگزین گردد.

Bypass در یو پی اس

Bypass در یو پی اس

استارت خودکار ups

در بعضی یو پی اس ها معمولا زمانی که دستگاه را به برق شهر وصل می کنیم شروع به شارژ باتری ها نموده و بصورت بای پس ورودی را به مصرف کننده انتقال می دهد که موقع استارت زدن و بالا آمدن اینورتر دستگاه اتوماتیک از حالت بای پس خارج شده و خروجی رو به اینورتر دستگاه متصل می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *